Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers

Contactbijeenkomst slachtoffers en nabestaanden.


De Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers is opgezet door een groep mensen die steeds meer te maken kreeg met verkeersslachtoffers en nabestaanden die na een aanrijding tussen de wal en het schip dreigden te geraken of daarin de weg niet goed wisten te vinden. Ook blijken velen behoefte te hebben aan contact met lotgenoten.
Wij brengen lotgenoten op verschillende manieren bij elkaar; een aantal keren per jaar een wat informele lotgenotendag met veel ruimte voor elkaar. Want het gaat vooral om het onderlingen contact en de steun die u daarbij kunt ervaren. Natuurlijk treden wij hier, waar nodig, sturend bij op zodat een ieder voldoende aandacht krijgt. Maar ook laten wij dan weten wat we nog meer doen en waar we ons geld aan besteden.
En eens per jaar organiseren wij in het van der Valk hotel in Middelburg een ceremoniële Herdenking Verkeersslachtoffers voor nabestaanden en hun vrienden en familie.

Wij reiken verkeersslachtoffers en nabestaanden waar wij kunnen de helpende hand.

Daarnaast zenden wij signalen, die wij opvangen, uit naar hulpverleners en de politiek én maken wij ons hard voor betere verkeerssituaties en maatschappelijk gewenste juridische maatregelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op de bijeenkomst aanwezig bent.

Lotgenoten contactdagen 2019
Graag liefst 14 dagen voor aanvang aanmelden. Bij te weinig deelnemers gaat de ontmoeting niet door.

Contactdag slachtoffers en nabestaanden; 23 februari in Breda.

Contactdag slachtoffers en nabestaanden; 11 mei in Den Haag.

Contactdag slachtoffers en nabestaanden; 15 juni in Breda.

Contactdag slachtoffers en nabestaanden; 28 september in Den Haag.

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.
Na aanmelding ( info@l-o-v.nl ) ontvangt u een uitnodiging.Op de foto Wendy Hoogendijk die op de lotgenotendag in 2015 een prachtig stukje cabaret speelde over zichzelf op de avond dat haar vader werd doodgereden.

Wilt u zich aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op de website. Of stuur een e-mail naar info@l-o-v.nl U ontvangt dan automatisch uitnodigingen en het programma.